София, ул. "Коломан" №1

до рест. Славия

02/ 9 501 501, 0888 828 628

Очакваме Ви

Пон - Пет: 9:00 - 18:00

Работно време

Често задавани въпроси

Срокът на изработка на изделията от нашия  асортимент  ориентировъчно е 30 работни дни в зависимост от спецификата на изделието, неговото количество и моментната натовареност на нашата производствена база този срок може да варира.

Срокът на изпълнение започва да тече от по-късната от двете дати, от плащане на аванс по договора или след одобрение на проектите от страна на клиента.

Фирма МилениумˮООД  дава 5 години пълна гаранция на изделията произведени и монтирани от нас.Всички дефекти появили се през гаранционния срок , се отстраняват за наша сметка./изключение правят счупените стъкла  при парапети , козирки и т.н / При  проявени дефекти през гаранционния срок възложителят предявява писмено уведомление.След съгласуване в зависимост от спецификата на проблема фирмата започва работа по отстраняването им в минималния технологично  необходим срок.

Можете да ни пишете на електронната поща : office@milenium.bg  , info@milenium.bg  или да ни се обадите на посочените от нас телефони:  +359 2 9501 500 , моб. +359 888 828 628. По детайлна и точна оферта може да получите ако направите писмено запитване  с което да ни запознаете с Вашите потребности  и конкретни нужди.

За да задвижите поръчката е необходимо предварително да сме изготвили оферта , която Вие да сте одобрили . Сключва се договор ,наш проектант прави заснемане , след което пристъпва към изработката на проекта ,който се съгласува с клиента и единствено при получено одобрение се пристъпва към изработката на изделието.Можем да изработим и проекти зададени от клиента.

Посещението за вземане на размери , монтажът и доставката на готовите изделия са безплатни за рамките на гр.София

5 години гаранция

на изделията произведени и монтирани от нас

Безплатен транспорт

доставката на готовите изделия са безплатни за гр.София

Безплатен монтаж

и посещение за вземане на размери за гр. София

парапети на най-добри цени