София, ул. "Коломан" №1

до рест. Славия

02/ 9 501 501, 0888 828 628

Очакваме Ви

Пон - Пет: 9:00 - 18:00

Работно време

Парапет за тераси и интериора от метал

Изработваме здрави и качествени парапети от обикновена стомана, както по идея на клиента така и по наш проект.

При този  тип парапети има възможност за използване на различни дизайни и стилове в комбинация с дърво , стъкло, различни видове ламарина, декоративни елементи от ковано желязо и др. Те са стилно и икономично решение за Вашият дом, офис или промишлена сграда .

Основните носещи профили на конструкцията могат да бъдат с кръгло или правоъгълно сечение , монтирани чрез подов или конзолен монтаж.

Огромното разнообразие на форми и цветове  от които може да се  избира прави този тип парапети предпочитан избор, както за интериора , така и за екстериора.Единствен недостатък при външното им приложение е, че с течение на времето и в следствие атмосферните  влияния на околната среда е възможно да възникне корозия.Това налага необходимостта от периодична поддръжка. Прави се почистване на ръждата , грундиране  и боядисване с алкидна боя или дълготраен автоемайлак .

За да се гарантира дълготрайност на външното покритие , има възможност  за обработка с  горещо поцинковане и прахово боядисване на конструкциите преди монтаж.

Галерия