София, ул. "Коломан" №1

до рест. Славия

02/ 9 501 501, 0888 828 628

Очакваме Ви

Пон - Пет: 9:00 - 18:00

Работно време

Козирки, навеси и перголи – стъкло, поликарбонат

Ние имаме дългогодишен опит в проектирането , изработката и монтажът на метални  козирки , навеси и перголи.Предлагаме комплексни решения – индивидуален проект , качествено изпълнение и монтаж.

Дизайните и моделите могат да бъдат изключително разнообразни в своите форми в зависимост от спецификата на тяхното приложение и личното предпочитание на всеки един клиент.

Конструкцията на иноксовите козирки от своя страна се полира и сатенира , които придават на крайното изделие изключително красив вид.Те са с висока корозионна устойчивост .

Използваните покрития  могат да са структурни или плътни поликарбонатни листове и стъкло  с различна дебелина в зависимост от модела .

Поликарбонатът е еластичен, здрав и притежава  добри  топлоизолиращи свойства и  UV защита , както и добра устойчивост на атмосферни условия.Предлага се в различни дебелини и цветове.

С своята  светлопропускливост, стъклото е добър вариант за покритие на всяка козирка.Освен ,че придава  елагнтна и изчистена визия на конструкцията стъклото защитава от всички атмосферни влияния, без наличие на риск и трайни повреди по неговата повърхност. Препоръчително е използването на ламинирани  стъкла ,т.наречения – триплекс  , който представлява две обикновени стъкла слепени (ламинирани) с устойчиво  фолио, като задължително  едното стъкло е закалено, а другото – темпертурно заздравно. Предимство за ламинираното стъкло , като покритие за козирки е фактът, че дори след като е счупено, то запазва своята  цялост и продължава да изпълнява своята функция .  В зависимост от подпорното разтояние се използва различен вид триплекс , но най-често  триплекс  6.2.6 , 6.2.8, 8.2.8.може да достигне до 22 мм. В зависимост от желанието на клиента  стъклото  може да бъде  прозрачно – безцветно  , цветно  или матирано по механичен или химичен метод.

Галерия