София, ул. "Коломан" №1

до рест. Славия

02/ 9 501 501, 0888 828 628

Очакваме Ви

Пон - Пет: 9:00 - 18:00

Работно време

Изграждане на фотоволтаични инсталации

МИЛЕНИУМ “ ООД е частна компания, ръководена от професионалисти с доказан опит в цялостното изграждане на слънчеви фотоволтаични електроцентрали. Нашата цел е да бъдем сред водещите компании в областта на изграждането на фотоволтаични системи, като се стремим да предоставяме необходимото качество за всеки един проект. Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти, притежаващи необходимите умения и опит .

СЪЩНОСТ  И РАБОТА НА ФОТОВОЛТАИЧНАТА СИСТЕМА

Работата на фотоволтаичната система се различава от тази на соларната термална система.Фотоволтаиците преобразуват слънчевото лъчение в електрическа енергия.Фотоволтаичната система освен соларни панели или соларни модули се състои от инвертор и допълнителен модул за съхранение на електр оенергия.

Соларните панели се състоят от множество соларни клетки.Те използват фотоелектричния ефект,за да преобразуват енергията на излъчването в постоянен ток. Инверторът генерира променлив ток,процес,необходим за да може електрическата енергия да се използва в дома или да се подава към обществената преносна мрежа.Доскоро соларните системи се използваха за подаване електричество към електропреносната система,но вече е по-изгодно да служат за собствено потребление.Използвайки електричество от собствен източник домакинствата черпят по-малко електричество от обществената мрежа и намаляват своите разходи.Не винаги ,обаче соларната система може да достави енергия.Вечер и през нощта е необходимо електричество.Със система за съхранение на електроенергия ,такова превключване може да бъде избегнато.Акумулаторни системи позволяват генерираната през деня слънчева енергия да бъде на разположение и през нощта.Такава система Ви прави независими и значително намалява разходите за електроенергия

КОНСТРУКЦИЯ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ

Конструкцията е важен елемент в надеждността на фотоволтаичните системи. Фотоволтаичните системи са проектирани да работят дълги години на открито и са подложени на атмосферните влияния, затова конструкцията трябва да е сигурна и надеждна

Понякога се налага да се подменят панели или да се демонтира част, или цялата система, затова всички болтове и крепежни елементи трябва да са лесни за развиване. Високото качество на изработката и добре оформените взаимосъвместими компоненти гарантират много по-лесното и бързо извършване на монтажа, което ще намали разходите ви. Всеки един от сглабящите се елементи е добре премислен за удобство и здравина.

Предлагаме разнообразие от системи за монтаж, проектирани да отговорят на уникалните нужди на всеки един проект.Нашите системи за монтаж са проектирани да бъдат здрави, издръжливи и лесни за инсталиране, като гарантират, че вашите слънчеви панели са здраво закрепени към вашия покрив или земята.

Ние предлагаме набор от опции за монтаж, включително монтаж на покрив, монтаж на земята и монтаж на стълб, както и специфични монтажи като на вертикална стена за да отговорим на различни нужди на обектите.

Нашият екип от експерти ще работи с вас, за да определи най-добрата монтажна система за вашите специфични нужди, като вземе предвид фактори като размера на вашата система от слънчеви панели, вашите покривни или земни условия и вашия бюджет.

Всички наши монтажни системи са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на сурови метеорологични условия, като гарантират, че вашата система от слънчеви панели ще продължи да работи ефективно през следващите години.

Ние се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти продукти и услуги с най-високо качество. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите системи за монтаж и как можем да ви помогнем да постигнете целите си за слънчева енергия.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ И ДЕЙНОСТИ

„МИЛЕНИУМ “ ООД предлага пълен набор от строителни услуги за мащабни фотоволтаични проекти. От подготовката на обекта и неговото организиране, изкопни работи и строително инженерство, механично строителство и монтаж на конструкция и строителна логистика. При поискване можем да поемем пълното изпълнение на всички услуги по строителството За да гарантира най-високо качество на предлаганите услуги и продукти, фирмата работи с утвърдени и доказали се на пазара доставчици.