София, ул. "Коломан" №1

до рест. Славия

02/ 9 501 501, 0888 828 628

Очакваме Ви

Пон - Пет: 9:00 - 18:00

Работно време

За нас

“Милениум” ООД e българска фирма, основана през 1999 г. от двама дипломирани архитекти. Екипът ни  има амбицията да предложи на българския пазар комплексни решения – от идеята до готовото изделие, съчетавайки иновативно мислене и традиционен подход към работата.

Услугите, които предлагаме на нашите  клиенти , включват предварителна консултация и оглед на място , проектиране, изработка, доставка и монтаж гаранционен и извънгаранционнен сервиз. Освен металните парапети, козирки, стълби и огради предлагаме и други метални изделия по проект на клиента като пешеходни и гаражни врати, решетки, кошчета , пейки и др. 

Фирма „ МилениумˮООД има дългогодишен професионален опит в планирането и цялостното изграждане на жилищни и промишлени сгради – изпълнение на различни видове строително – монтажни работи от началните фази на строителния процес до довършителните етапи. Реализираме проектите за строителство с висококачествени материали и технологии гарантиращи висока енергийна ефективност, оптимален комфорт и качество съобразени с всички европейски изисквания. Добрата строителна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологии, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.

Нашата цел е да се докажем като един надежден паратньор в металообработката и строителството, да изпълняваме качествено и в срок всички поръчки.

Непрекъснато да разширяваме и модернизираме  производствената база с цел увеличаване  възможностите за съвременни дизайнерски решения.

Постоянно повишаване на качеството на изпълнение на проектите и ефективна комуникация с възложителите за постигане на оптимален краен резултат с високи стандарти на работа, удовлетворяващо и най – взискателните клиенти.